Botka látványos intézkedését is eltörölte az MSZP

(Az alábbiakban idézetet olvashat a hvg.hu cikkéből.)
Élőben nyilatkozott az M1 szerda esti műsorában Molnár Gyula MSZP-elnök, a beszélgetést a műsorvezető azzal indította, "történelmi pillanat". A párt Botka László miniszterelnök-jelölt döntése után hirdetett bojkottot a többi között a közmédia ellen, sajtótájékoztatón sem voltak hajlandók válaszolni a kérdésre.
Molnár Gyula most azzal érvelt, elérkezett a választási kampány élesebb időszaka,
"és mivel Magyarországon a médiafogyasztás úgy alakult, hogy nagyon sok embert nem akarnánk megfosztani, hogy hallja a mi álláspontunkat élőben, ne pedig valamifajta közvetítőn keresztül, ezért úgy döntöttünk, hogy visszatérünk".
A hirado.hu-n csütörtök reggel fél 9-kor még mindig nyitó anyag a Molnárral készült beszélgetés leirata.
Molnár a műsorban arról beszélt, a baloldalon félre kell tenni az egymás iránti előítéleteket és együtt kell működni, ugyanakkor a Jobbiknak nem lehet elfelejteni, amit az elmúlt években képviselt. Szerinte a Jobbiknak "annyi csak az érdeme, hogy nem próbálta ki még soha az ország". Nem lát lehetőséget a Jobbikkal való együttműködésre. Bár ők közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet akarnak, nem kell megijedni attól, hogy Gyurcsányék önálló listát állítottak fel.
"Ők megtették az ajánlatukat a DK-nak, ha az megfelel, várják őket. Az ajtónk az utolsó pillanatig nyitva áll."
A politikus ugyanakkor elismerte, Botka László visszalépése egyfajta mélyütésként érte az MSZP-t, a választóikon is érezhető az elbizonytalanodás. De, úgy vélte, ezek a szavazók nem a Fideszt, vagy valamelyik másik ellenzéki pártot, hanem azok táborát erősítik, akik még nem döntötték el, kire voksoljanak 2018-ban.

A teljes cikket olvassa el itt:
http://hvg.hu/itthon/20171207_Botka_latvanyos_intezkedeset_is_eltorolte_az_MSZP#rss

Vissza a friss hírekhez   Vissza a Juno.hu nyitóoldalára

Top hírek